Anordna kick off hos oss på Hooks Herrgård

anordna kick off

Många företag och organisationer väljer att då och då anordna en kick off för sina anställda. Kick offen har under de senaste åren blivit en populär aktivitet, ofta en gång per år. Det är vanligt att man inleder ett nytt år efter semestrarna med en kick off, för att få en flygande start på ett nytt arbetsår. Kick offen är ett effektivt sätt att ge energi till personalen, att få medarbetarna nöjdare och mer engagerade i sitt jobb. Dessutom är kick off ett perfekt sätt att lära känna varandra och stärka sammanhållningen i gruppen, som i sin tur också ger positiva effekter på det dagliga arbetet.

Kick off i herrgårdsmiljö

Vi på Hooks Herrgård har anordnat kick offer under lång tid. Denna erfarenhet har gjort oss till experter på att skapa en harmonisk och trevlig miljö, perfekt för en rolig kick off. Hooks Herrgård ligger strax söder om Jönköping, precis intill den vackra Hokasjön. Här kan kick off-deltagarna njuta av en kick off i genuin 1700-talsmiljö. Ta en promenad i de närliggande grönområdena, njut av en löptur i motionsspåret eller ta kanoten ut på Hokasjön.

En omgivning gjord för kick off

När man anordnar kick off är det viktigt att hitta en plats och anläggning som möjliggör fullt fokus på kick offen i sig. Hooks Herrgårds omgivning är unik och ger precis det lugn och den harmoni som är så viktig när man anordnar kick off. Naturen som omger herrgården innebär stora möjligheter att hålla aktiviteter och lekar utomhus. Den klassiska herrgårdsmiljön och våra kick off-anpassade lokaler skapar en perfekt miljö för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter.

En kick off med extra allt

Kick offer är ett återkommande tema för oss på Hooks Herrgård. Vi vill göra det enkelt att anordna en perfekt kick off och göra alla deltagare nöjda. Vi är väldigt stolta över att organisationer som väljer att anordna sin kick off hos oss blir nöjda. Något som våra gäster är extra nöjda över är att vi erbjuder ett komplett kick off-paket. Från vår erfarenhet av att anordna kick offer vet vi att den bästa kick offen oftast kombinerar jobb med rekreation.

När ni anordnar er kick off hos oss på Hooks Herrgård är det enkelt att kombinera nytta med nöje. Vi erbjuder en komplett spaupplevelse med bastuavdelning, flera typer av pooler och ett brett utbud av behandlingar. Här finns också yogarum, en varm källa och mycket annat.

Efter ett avkopplande besök på vårt spa kanske du är sugen på att trötta ut dig lite? I en glaskub på herrgårdens tak ligger vårt välutrustade gym. Här finns både maskiner och fria vikter, för att alla ska kunna träna precis som man vill.

Anordna kick off i Jönköping

Anordna er nästa kick off hos oss på Hooks Herrgård. Vi hjälper er självklart även med att planera er kick off, om det skulle behövas. Kontakta oss idag via telefon eller mail. Alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida.

Varmt välkomna till Hooks Herrgård!