Julbordsweekend

Julbordsweekend

En julbordsweekend på Hooks Herrgård är något för dig som vill ha en upplevelse med det lilla extra. Hos oss njuter du av ett klassiskt julbord tillagat med omsorg av våra professionella kockar och sedan kan du luta dig tillbaka i vår unika herrgårdsmiljö.

Intill Hokasjön strax söder om Jönköping hittar du Hooks Herrgård beläget i fantastisk miljö. Här finner du allt som krävs för den ultimata herrgårdsupplevelsen.

Hos oss hittar du vacker miljö, bekvämt boende, förstklassig service och möjligheter till spännande aktiviteter.

Vi erbjuder en magisk julbordsweekend

I vår julbordsweekend ingår; glögg och pepparkaka, julbord i herrgårdsmiljö eller julbuffé med show, dans i Herrgården (fredag och lördag), övernattning (del i dubbelrum) och frukostbuffé. Vi är mycket stolta över vår mat och köket är hjärtat i Herrgården.

Vi har varit verksamma i över 50 år och vet vad som krävs för att lyckas med stämning, mat och välmående för en ultimat upplevelse. Om du söker avkoppling är miljön i och kring herrgården en fantastisk plats att vistas på.

Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar lugn harmoni. För oss är det viktigt med personlig omtanke och en trivsam atmosfär. Upplev en magisk julbordsweekend på Hooks Herrgård – boka redan idag de bästa platserna går alltid först.