Spa champagne

Möhippa & svensexa

Börjar den stora dagen närma sig? Wow, vad underbart! Ta med den blivande bruden eller brudgummen till oss för en dag med träning, avkoppling och lyx, som bäddar för ett magiskt firande.

Börja gärna dagen med ett träningspass tillsammans med våra instruktörer, till exempel yoga, tabata eller utomhusträning. Skäm sedan bort bruden eller brudgummen med en härlig behandling eller gör en sparitual tillsammans. Hos oss vågar vi lova att ni får en minnesvärd och fantastisk upplevelse som blir en perfekt uppladdning inför stundande bröllop.

Vi välkomnar möhippor och svensexor på lördagar klockan 9.00-13.00 - vill ni komma övriga dagar går det också fint, hör av er så hittar vi ett bra upplägg.

DAGSPA MED LUNCH

- Spaentré

- Lån av badrock, handduk och tofflor

- Kerstin Florian Produkter i duschrummet

- Tillgång till gym och träningspass

- Lunch i herrgården eller Bistron

Pris per person

Fredag och söndag 765 kronor
Lördag 865 kronor

DAGSPA MED RÄKSMÖRGÅS

- Spaentré

- Lån av badrock, handduk och tofflor

- Kerstin Florian Produkter i duschrummet

- Tillgång till gym

- Räksmörgås eller bönsallad

Pris per person

Fredag och söndag 765 kronor per person
Lördag (endast fm) 865 kronor per person

EVENTUELLA TILLÄGG:

  • 60 minuters behandling för bruden/brudgummen
    (895 kronor måndag-torsdag, 1295 kronor fredag-söndag)
  • Eget träningspass från 1 600 kronor
  • Sparitual 350 kronor/st
  • Champagne 110 kronor/glas

Då vi har begränsat antal platser i spat har våra boende förtur. Lediga platser släpps måndagen veckan innan.

För information & bokning

E-mail: bokning@hooksherrgard.se
Telefon: 0393-210 80

Inför dagspa

Det är enkelt att hitta till oss, du har fri parkering och tillgång till spa och fitness enligt de tider du fått i din bokningsbekräftelse. Du hittar oss till höger om herrgården, en trappa ner. Receptionen är bemannad mellan klockan 9.00-20.00. I vårt spa har vi åldersgräns på 15 år, förutom under vissa skollov. Du kan naturligtvis boka till frukost och lunch till ditt besök, ta kontakt med oss så hjälper vi dig med det. Klicka här för att läsa mer information inför dagspa och regler kring avbokning av spa och behandling. Vill du ta med ditt barn på dagspa? Läs mer om dagspa barn här. 

Sparitual

Vill du maximera din spavistelse med en sparitual? Vi erbjuder sparitualer som du utför själv med hjälp av väldoftande produkter från Kerstin Florian. Du väljer mellan två ritualer, Vederkvick eller Rofylld. Båda ritualerna inkluderar fyra viktiga delar; fysisk aktivitet, mental avkoppling, hälsosam kost och behandling. Efter din sparitual kan du njuta av lugn och ro i ett tyst rum i behandlingsavdelningen. Våra sparitualer

Behandling

Vill du boka till en behandling till ditt dagspa? Klart du vill. Med hjälp av välutbildade, professionella och kunniga terapeuter ser vi till att behandlingen passar ditt behov. Därför bokar du bara den tid du vill ha och bestämmer om du vill att fokus ska vara på ansikte, kropp eller fötter. Resten tar vi hand om. När du kommer till oss får du en konsultation av din terapeut som skräddarsyr din behandling. Våra behandlingar