SPA Småland

SPA Småland

Letar du efter ett spa i Småland? Då har vi en glädjande nyhet. Vi på Hooks Herrgård erbjuder dig ett lyxigt spa i hjärtat av Småland.

Hooks Herrgård ligger vackert intill Hokasjöns strand, i en lugn och avkopplande miljö ett par mil utanför Jönköping. Besök oss för en avkopplande helg med bra boende och njutbart spa.

Ett förstklassigt spa

Kom till oss i Småland och njut av ett förstklassigt spa. Det unika med oss är känslan av att röra sig i den Småländska naturen. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni.

I vårt spa i Småland erbjuder vi dig ett varierande och brett utbud av behandlingar och paket för ditt välbefinnande. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, kommer att vara kärnan för oss. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Kom och låt dig avnjuta en massage eller en behandling härliga spa på 1300 kvm. Unna dig eller någon du tycker om den ultimata upplevelsen hos oss. Vi är ditt självklara val när du letar spa i Småland – boka redan idag!