Spahotell i Småland

Spahotell Småland

Hooks Herrgård är ett uppskattat spahotell i Småland för avkoppling. Varför inte välja något av våra spapaket och njut själv några dagar eller tillsammans med någon du tycker om? Vi har flera behandlingar att välja på. Bland annat massage, pedikyr, inpackning och olika ansiktsbehandligar. I vårt spa hittar du något för alla. Varför inte prova vår quick fix om du har ont om tid.

Om Hooks Herrgård i Småland

Hooks Herrgård är beläget i avkopplande 1700-tals miljö i Småland, söder om Jönköping i närheten av Hokasjön. Hooks Herrgård är mer än ett spahotell i Småland, hos oss kan du också spela golf eller varför inte ta en löprunda i motionsspåret? Du hittar också ett fullt utrustat gym för dig som vill bättra på din fysik. Hooks Herrgård är också stolta medlemmar i svenska spahotell.

Syftet med en vistelse på Hooks Herrgård är att åka härifrån med ett större välbefinnande och bättre hälsa än när du först klev in hos oss. Genom att utnyttja det vi har att erbjuda i form av avkoppling, träning, hälsosamma måltider samt behandlingar är vi säkra på att det inte kommer vara några problem.

Spahotell med bekvämligheter

Som spahotell i Småland erbjuder vi också övernattning. Vi har 103 hotellrum varav flera dubbelrum men också möjlighet till tvåvåningssvit. Några av rummen ligger i närheten av spaavdelning som gör att du kan kliva upp och direkt gå ner för en spabehandling om du så skulle önska. Givetvis kan du ta hissen, om du bokar ett av rummen i herrgården. Rummen i sig är fräscha och fina där varje rum är unikt med en tydlig herrgårdskänsla. Se gärna bilder på rummen för att kunna välja vilket som passar dig eller ditt sällskap bäst.

Vi ser fram emot att ta emot dig som gäst hos oss.