Bröllop på herrgård

Bröllop på herrgård

Drömmer ni om ett romantiskt bröllop på en herrgård? Hos oss på Hooks Herrgård gör vi allt för att ert bröllop och festen efteråt ska bli precis som ni drömt om.

Vi kan erbjuda en sagolik miljö, hänförande utsikt från våra festlokaler samt gourmetmat av hög klass. Gemensamt med er skapar vi en förtrollande bröllopsdag för er och era gäster. Oavsett hur era önskemål ser ut kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa er, ingenting är omöjligt med oss, och vårt mål är att ni ska kunna slappna av och njuta av er stora dag och ägna er åt varandra. Låt oss ta hand om allt som rör ert bröllop, från planering till utförande och avslut.

Vår herrgård erbjuder många festlokaler för ert bröllop

Vigselmöjligheten är stor då det finns 9 kyrkor inom en radie på 2 mil. För er som önskar ett bröllop som inte är kyrkligt finns möjligheten att hålla bröllopet i någon av våra salonger, på bryggan vid sjön, på ön eller på vår golfbana. Inget bröllop är det andra likt, alla är unika. Därför erbjuder vi olika festlokaler för att ni ska ha möjligheten att välja en lokal som passar utifrån era önskemål.

Kort sagt så kan vi ta a ta hand om hela processen kring bröllopet på vår herrgård. Vi skräddarsyr festarrangemang ihop med er som kund – så blir festen precis så bra som ni hade tänkt er. Oberoende av om om ni vill planera bröllop eller fest kan vi hjälpa er med en storslagen, finstämd eller effektiv inramning som får alla att trivas.

Håll era drömmars bröllop hos oss på Hooks Herrgård!

Vi har mångårig erfarenhet av att arrangera bröllop. I över 90 år har det varit bröllopsfester på Hooks Herrgård, dagar som ligger oss varmt om hjärtat. Viktigast för oss är att ni känner tillit till oss i uppdraget, samt att ni känner er nöjda. På Hooks Herrgård finns möjligheten till sköna upplevelser för alla smaker. Herrgården är vacker beläget intill Hokasjön, strax söder om Jönköping. En naturlig mötesplats för såväl konferens som privata besök. Härliga 1700-tals influenser kombinerat med toppmoderna lokaler kan vi erbjuda Smålands trevligaste och mest flexibla anläggning.

Lägg er tid på varandra, så tar vi hand om resten. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er och vad vår herrgård har för förutsättningar, ta gärna kontakt med oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer om vår verksamhet.

Varmt välkomna till oss på Hooks Herrgård!