Bröllopsfest på herrgård

Bröllopsfest på herrgård

Drömmer ni om ett romantiskt bröllop på en herrgård? Hos oss på Hooks Herrgård gör vi allt för att er fest eller ert bröllop ska bli precis som ni drömt om. Med över 50 års erfarenhet i servicebranschen har vi idag blivit experter på hur man tar han om sina gäster och får dem att trivas. Att gifta sig i en vacker miljö i de småländska skogarna precis vid Hokasjöns strand är ljuvligt. Bara naturen förtrollar och med er som vackert bröllopspar kommer platsen bli sagolik.

Vi skräddarsyr bröllopsfesten efter era önskemål

Vi skräddarsyr alla bröllop på herrgården ihop med er – så blir festen precis så bra som ni hade tänkt er. Oavsett om ni vill planera bröllop eller fest kan vi hjälpa er med en storslagen, finstämd eller effektiv inramning som får alla att trivas. Vi hjälper till med allt vad gäller festarrangemangen i form av mat, dryck, dekorationer i form av blommor samt övrig dekoration ifall det önskas och hjälper till med fotograf samt förser er med information kring olika vigselplatser. Givetvis gör vi allt detta med en förstklassig service.

Vigselmöjligheterna är många då vi inom radien av två mil har nio stycken kyrkor. För er som inte vill ha ett kyrkligt bröllop kan ni viga er i någon av herrgårdens salonger, ute på bryggan, på ön eller kanske på första tee på golfbanan. Möjligheterna hos oss är oändliga och det är du som sätter gränserna. Vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina önskemål.

Drömbröllop på vacker herrgård

Hooks Herrgård är vacker beläget intill Hokasjön strax söder om Jönköping. Här i sagolik miljö, hänförande utsikt från våra festlokaler och gourmetmat av högsta klass kan vi erbjuda er ett fantastiskt bröllop på herrgård.

Vi har mångårig erfarenhet av att arrangera bröllop. I över 90 år har det varit bröllopsfester på Hooks Herrgård, en fest som ligger oss varmt om hjärtat. Oavsett vad ni har för önskemål gör vi vårt bästa för att hjälpa er, på Hooks Herrgård är ingenting omöjligt.

Bröllopspaket på Herrgård

Givetvis har vi tagit fram två olika bröllopspaket, ett med boende och ett utan. I båda paketen ingår brudens skål samt tre canapéer, trerättersmiddag med väl valda viner till samt bröllopstårta. I det paketet med boende ingår även del i dubbelrum samt en härlig frukostbuffé dagen efter. Hör gärna av er till oss om ni vill veta mer om våra bröllop på herrgård.

Boka ditt bröllop på Hooks Herrgård redan idag. Och lägg er tid på varandra istället så tar vi hand om bröllopsfesten. Hjärtligt välkommen!